Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (51)

Zoraď podľa:

Zámocký rezeň so zemiakovými plackami a rukolou
Pre milovníkov vyprážaného jedla

Odporúčame podávať so slivkovou omáčkou, ktorá dokonale vyladí chuť jedla.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4

Zemiakové placky
500 g postrúhaných zemiakov
1 vajce
soľ
2 strúčiky pretlačeného cesnaku
2 PL múky
olej na vypekanie

Zámocké rezne
600 g bravčového karé
hladká múka na obaľovanie
2 vajcia
strúhanka
1/2 HR nasekaných orechov
olej na vyprážanie

Príloha
čerstvá rukola
slivková omáčka

Pracovný postup

Rezne nakrájame, naklepeme a osolíme. Postupne obalujeme v trojobale - múka, vajcia a strúhanka zmiešaná s orechmi. Pomaly vyprážame na rozpálenom oleji.
Suroviny na zemiakové placky zmiešame, dochutíme a formujeme placky veľkosti rezňov. Vypekáme na rozpálenom oleji.
Servírujeme s čerstvou rukolou a slivkovou omáčkou.
Zdroj: varenýpečeny.sk foto ZB
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia