10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
07/01/2015
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tip: PL - polievková lyžica
Cesto
320 g polohrubej múky
1 prášok do pečiva
240 g masla ( alebo čerstvej kačacej masti)
6 PL studenej smotany
štipka soli
1 vajce na potretie
Plnka orechová
200 g orechov
vanilkový cukor
3 PL medu
3 PL mlieka
škorica podľa chuti
Plnka maková
200 g maku
vanilkový cukor
3PL medu
3 PL vody
2 PL slivkového lekváru
šťava z 1/2 limetky