Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (74)

Zoraď podľa:

Hydinové soté na šampiňónoch
Minútka, ktorú hravo zvládnu aj začiatočníci

Tip na rýchlu a chutnú večeru

Tip: Pre prípravu tohto receptu môžete použiť odrezky z mäsa, ktoré ste pripravovali napríklad na steaky alebo rezne.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

600 g kuracieho mäsa
400 g šampiňónov
4 PL kečupu
4 PL horčice
1 cibuľa
olej
200 ml smotany na varenie
soľ
čierne korenie

Pracovný postup

Na leji speníme cibuľku. Pridáme nakrájané kuracie kúsky. Opečieme a pridáme nakrájané šampiňóny.
Podusíme, dochutíme soľou a čiernym korením.
Vmiešame kečup, horčicu a na záver pridáme smotanu na varenie a necháme prevariť.
Servírujeme s prílohou podľa chuti.
Zdroj: Tomáš Bley foto: Marek Neuhmar
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia