Zabudol som hesloRegistrácia

Polievky (109)

Zoraď podľa:

Thajská polievka GAENG SOM PLA
Čo tak vybrať sa do...Thajska? ;)

Thajská oranžová kari polievka s krevetami a rybacinou

Tip: Toto jedlo môžeme servírovať ako polievku, ale v Thajsku sa tradične podáva spolu s ďaľšími chodmi, nie k začiatku. Môže sa servírovať vo Fondue hrnci pre lepší zážitok a servírovanie.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 - 6 osôb

200 g rybích filetov (zubáč, halibut, pangas, morský vlk, losos,...)
4 šálky rybacieho vývaru
2-3 PL kyslej kari pasty
¼ šálky rybacej omáčky
1 PL tamarindového concentratu pomixovaného s 3 lyžicami vody
1-2 PL palmového cukru (na dochutenie)
2 šálky hrubo nasekanej zelenej zeleniny
krevetová pasta na dozdobenie
fermetovaný bambus na dozdobenie

Pracovný postup

Ak používame celú rybu, odstránime hlavu, plutvy a vnútornosti, následne rybu vyfiletujeme.
Vývar zahrejeme do bodu varu, pridáme všetky ingrediencie okrem ryby a varíme pár minút.
Pridáme rybu a varíme do mäkka.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac polievkových receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia