Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (51)

Zoraď podľa:

Domáce bryndzové halušky so slaninkou a dusenými bravčovými líčkami
Tradícia odetá v novom šate! ;)

Ochutnajte tradičnú malokarpatskú kuchyňu!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

300 g bravčových líčiek
150 g cibule
100 g čerstvej mrkvy
100 g zeleru
100 g petržlenu
2 dcl červeného vína
80 g masla
3 strúčiky cesnaku
čerstvý tymian
soľ
farebné korenie
hovädzí vývar

Bryndzové halušky

500 g zemiaky
1 vajce
200 g bryndze
čerstvá pažítka č
múka
soľ

Pracovný postup

Bravčové líčka očistíme a odblaníme.
Koreňovú zeleninu nakrájame na väčšie kocky a orestujeme spolu s nakrájanou cibuľou.
Pridáme koreniny, podlejeme červeným vínom a vývarom, dusíme do mäkka a na konci dochutíme soľou, korením, cesnakom a čerstvým tymiánom.
Ak nám už vyplávajú na povrch vyerieme ,pridáme bryndzu a maslo a dozdobíme so slaninkou.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia