Zabudol som hesloRegistrácia

Polievky (107)

Zoraď podľa:

Demikát z májovej bryndze
Májová bryndza má jemnú maslovú chuť

Májová bryndza sa vyrába z čerstvo nadojeného ovčieho mlieka.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4

125 g bryndze
125 ml kyslej smotany
60 g slaniny
1 červená cibuľa
mletá sladkáčervená paprika
2 zemiaky
500 ml vody

Pracovný postup

Ošupané zemiaky uvaríme v osolenej vode.
V panvici vytopíme nakrájanú slaninu a osmažíme na nej cibuľu nakrájanú na prúžky.
Bryndzu zmiešame so smotanou a štipkou papriky. Zmes primiešame do vody s uvarenými zemiakmi. Prevaríme.
Podávame ozdobené cibuľou a slaninkou s chlebom, alebo hriankou.
Zdroj: varenýpečeny.sk shutterstock
FacebookTwitterPinterest

Viac polievkových receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia