Zabudol som hesloRegistrácia

Šaláty (59)

Zoraď podľa:

Teplý šalát z čierneho koreňa
Poznáte čierny koreň? Nie? To treba napraviť!

Teplá, zdravá a nekalorická bomba na obed či večeru z varešky šéfkuchára Miroslava Gemzického!

Tip: Použitím masla docielite zjemnenie omáčky a prepojenie všetkých chutí.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

800 g čierneho koreňa
100 g celozrnného kuskusu
100 g masla
3 dcl vývaru
250 g cherry paradajok
200 g zelenej fazuľky
50 g čerstvej petržlenovej vňate
soľ
mleté čierne korenie

Pracovný postup

Do osoleného a okoreneného slepačieho vývaru pridáme očistený čierny koreň. Privedieme k varu.
Pridáme celozrnný kuskus a povaríme do zmäknutia.
Pridáme zelenú fazuľku, petržlenovú vňať a nakrájané cherry paradajky.
Na záver pridáme maslo na zjemnenie omáčky a servírujeme.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, foto: Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterest

Viac šalátov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia