Zabudol som hesloRegistrácia

Zeleninové (202)

Zoraď podľa:

Créme brulée z medvedieho cesnaku
Tak TOTO jednoducho musíte vyskúšať!

Nie je créme brulée ako créme brulée!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

čerstvý medvedí cesnak
200 ml smotany
3 žĺtka
1 celé vajce
soľ
korenie
hnedý cukor

Pracovný postup

Žĺtka a vajce spolu dohladka vyšľaháme.
Cesnak rozmixujeme v smotane, ochutíme, prepasírujeme a zmiešame s vajciami.
Nalejeme do zapekacích misiek a vo vodnom kúpeli pečieme pri teplote 130 °C cca 45 min.
Necháme vychladnúť a navrchu vytvoríme karamelovú krustu z hnedého cukru.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov zo zeleniny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia