Zabudol som hesloRegistrácia

Chuťovky (150)

Zoraď podľa:

Rebarborový sirup
Čo už môže byť lepšie ako domáci sirup? Rebarborový domáci sirup!

Vaše deti si ho zamilujú

Tip: Rebarboru nevyhadzujeme, môžeme ju použiť do koláčov, muffinov alebo len tak, ako marmeládu.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


0,5 l sirupu

4 hrnčeky rebarbory (pokrájané na kocky)
150 g kryštálového cukru
250 ml vody
šťava z 1/2 citrónu
1 ČL vanilkového extraktu

Pracovný postup

Všetky ingrediencie dáme do hrnca a varíme na miernom ohni, až kým rebarbora nezmäkne.
Precedíme cez jemné sitko alebo plátno, vyžmýkame šťavu a plníme do čistej, suchej fľaše.
Sirup necháme vychladnúť, uzavrieme a uchovávame v chladničke, kde vydrží celý mesiac.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, foto: shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Viac chuťoviek

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia