12/02/2019
Pripravil ich šéfkuchár Peter Varga, ktorý pôsobí v Dubline.
15/02/2016
Tak touto dobrotou sa môžete rozmaznať skutočne kedykoľvek!
18/08/2016
Neveríte? Inšpirujte sa šéfkuchárom Vladom Morochovičom.
26/10/2016
Hlavnou surovinou je biela a červená čerstvá kapusta.
12/02/2019
Túto čokoládovú penu si obľúbite.
07/01/2015
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
Kyselkavá chuť rebarbory s chrumkavou sladkou mrveničkou
Tip: Pokiaľ nemáte malé zapekacie misky, môžete crumble pripraviť aj v jednej väčšej.
3 hrnčeky rebarbory (pokrájanej na kúsky)
2 PL kryštálového cukru
50 g masla
60 g ovsených vločiek
50 g hladkej múky
65 g trstinového cukru