Zabudol som hesloRegistrácia

Šaláty (53)

Zoraď podľa:

Hubový šalát
Jednoduchý a neskutočne dobrý!

Tomu sa hovorí šalát pre milovníkov húb!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

200 g hlivy
200 g pravých húb
200 g šampiňónov
200 g shitake húb
4 PL olivového oleja
1 strúčik cesnaku
1 šalotka
1 vetvička tymianu
1 čili paprička
1,5 PL červeného vinného octu
1 PL hladkolistej petržlenovej vňate
1 PL pažítka
soľ
korenie

Pracovný postup

Huby dôkladne očistíme, hlivu zbavíme tvrdého stredu a nakrájame na široké rezance.
Šampiňóny očistíme a odstránime nožičky. Grilovaciu panvicu dôkladne rozohrejeme. Huby pokvapkáme olivovým olejom, osolíme ,okoreníme a vložíme na panvicu.
Do kastrólika alebo hlbšej panvice dáme olivový olej, nasekaný cesnak a šalotku. Akonáhle zosklovatie pridáme tymian, čili a orestujeme.
Zalejeme vinným octom a zvaríme asi 2 minúty. Vsypeme huby a odstavíme.
Pridáme bylinky a ihneď servírujeme.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac šalátov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia