Zabudol som hesloRegistrácia

Hlavné jedlá (381)

Zoraď podľa:

Pečené teľacie so smržovým ragú
Neviete čo v nedeľu na obed? Skúste toto lahodné teľacie mäsko s fantastickou omáčkou!

Inšpirujte sa receptami šéfkuchára Ľuba Herka

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 - 6 osôb

1,5 kg teľacieho mäsa (chrbát)
soľ, čierne korenie
1 dcl olivového oleja
200 g smržov (hríby)
1,5 dcl kokosového mlieka
2 dcl zeleninového vývaru
1 cesnak
1 PL medu
1 ks čerstvého čili
1,5 dcl 30% smotany
100 g masla
100 g banánovej šalotky

Pracovný postup

Teľacie mäso očistíme a vložíme do rúry vyhriatej na 200°C na cca 13 minút.
Smrže nakrájame a orestujeme na šalotke.
Pridáme med, čili, kokosové mlieko, smotanu, zjemníme vývarom a zredukujeme do krémovej omáčky.
Podávame s teľacím mäsom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac hlavných jedál

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia