Zabudol som hesloRegistrácia

Dezerty (216)

Zoraď podľa:

Bezlepkové raffaello rezy-Recept od vás pre vás
Recept od vás pre vás pridala Katka 123456

Výborný zákusok pre "bezlepkáčov" ale aj lepkáčov:)

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


10

cesto:
6 žltkov
6 bielkov
300 g múky farina
300 g cukru
1 Kl guarovej gumy
1,5 dcl oleja
1 dcl mlieka
0,5 dcl rumu
1 PDP

plnka:

250 g masla
1Salko (nevarene!)
2 zlaté klasy
500 ml mlieka
Šľahačka v prášku
Kokos na posypanie

Pracovný postup

Žltka si vyšľaháme s cukrom na penu, pomaly prilievame mlieko (mierne teplé, zmiešané s rumom) a olej-striedavo.
Potom pridáme múku zmiešanu s PDP,guarovou gumou a pomaly šľaháme. Nakoniec vmiešame varechou vyšľahaný sneh zo 6 bielkov. Cesto vylejeme na vymastený, kokosom vysypaný plech, a pečieme na 180 stupňov cca 30 minút.
Krok 3
Plna: z mlieka a zlatého klasu uvaríme hustý puding, salko vymiešame s maslom a primiešame do vychladnutého pudingu.
Upečenú piškótu natrieme džemom, na džem natrieme plnku, vyšľahanú šľahačku a kokos.
FacebookTwitterPinterest

Viac dezertov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia