Zabudol som hesloRegistrácia

Hlavné jedlá (379)

Zoraď podľa:

Osso Bucco na červenom víne
Šťavnaté teľacie lýtko zapečené v koreňovej zelenine

Sýta dobrota pre milovníkov dobrého mäska.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

teľacie lýtko - prerezané
bylinky (šalvia, tymián, petržlenová vňať)
koreňová zelenina
lúpané paradajky
cibuľa
olivový olej
soľ
čierne mleté korenie

Pracovný postup

Na olivovom oleji si jemne opečieme bylinky.
Nasolené a nakorenené mäso opečieme sprudka z každej strany asi minútku.
Opečené mäso vložíme do zapekacej misy.
Do hrnca, v ktorom sme opekali mäso dáme koreňovú zeleninu, červeným vínom a pridáme olúpané paradajky vo vlastnej šťave,
Jemne prevaríme a túto zmes najeleme na mäsko od zapekacej misy.
Zakryjeme mastným papierom a alobalom a pečieme pri teplote 180 stupňov cca 90 minút.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, foto: Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterest

Viac hlavných jedál

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia