Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (52)

Zoraď podľa:

Pikantné bravčové kocky s tarhoňou
Neviete čo na obed? Vyskúšajte TOTO! :)

Varili sme lacno a chutne s Gizkou Oňovou

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 - 6 osôb

800 g bravčového stehna
50 g cibule
2 Moravanky (pikantná sterilizovaná zelenina)
1 dl oleja
4 PL polohrubej múky
1 KL kari korenia
500 g tarhone
soľ, korenie

Pracovný postup

Bravčové stehno nakrájame na malé kocky.
Osolíme , okoreníme, obalíme v múke a prudko opečieme na 1/2 dl oleja.
Pridáme kari korenie, nakrájanú cibuľu a zalejeme Moravankou (uhorky a cibuľky nakrájame na drobno).
Prikryjeme a udusíme do mäkka.
Tarhoňu opečieme za stáleho miešania na 1/2 dl oleja.
Osolíme, okoreníme a zalejeme 1 l vody. Varíme, kým sa voda nevyparí, potom tarhoňu prikryjeme a necháme nabobtnať.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, foto: shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia