Zabudol som hesloRegistrácia

Hlavné jedlá (381)

Zoraď podľa:

Jahňacie lýtko so zeleninovým ragú
Dokonalé menu na Veľkonočný stôl

Už sa vám zbiehajú slinky? Tak šup do toho!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


2-4 osoby

1 ks jahňacieho lýtka
100 g koreňovej zeleniny
50 g zelených lúskov
50 g hrachových lúskov
50 g feniklu
50 g špargle
tymián
cesnak
soľ
korenie
olej

Pracovný postup

Lýtko udusíme do mäkka na koreňovej zelenine a cesnaku, zaliate vodou asi hodinu a pol.
Lúsky, fenikel a špargľu zarestujeme na olivovom oleji, osolíme, okoreníme a podlejeme troškou vody.
Pridáme biele víno, krátko podusíme a zahustíme maslom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac hlavných jedál

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia