12/02/2019
Pripravil ich šéfkuchár Peter Varga, ktorý pôsobí v Dubline.
10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
07/01/2015
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
Jednoduchý a skvelý šalát z čerstvého špenátu, mandľami, brusnicami a medovou zálievkou
Vyskúšajte fantastický jarný šalát z varešky šéfkuchárov reštaurácie Ako doma ;)
150 g karfiolu
50 g lososa
50 g tuniaka
50 g maslovej ryby
10 g ľanových semiačok
10 g jarnej cibuľky
20 g pažítky
soľ
korenie
olivový olej