Zabudol som hesloRegistrácia

Cestoviny (47)

Zoraď podľa:

Cestoviny s medvedím cesnakom
Tak šup do toho!

Jednoduché, rýchle a neuveriteľne dobré!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


2 osoby

Cestoviny:

100 g hladkej múky
2 vajcia
3 PL olivového oleja
3 PL vlažnej vody
soľ

Plnka:

medvedí cesnak
créme fraiche
huby

Omáčka:

medvedí cesnak
smotana
šalotka
soľ
korenie
30 g parmezánu na posypanie

Pracovný postup

Z múky, vajec, olivového oleja, vody a soli vypracujeme hladké cesto. Odložíme bokom.
Medzitým sa pustíme do plnky. Huby nakrájame a opražíme nasucho. Primiešame medvedí cesnaka créme fraiche a dobre premiešame.
Takto pripravenou plnkou naplníme cestoviny a varíme vo vriacej, osolenej vode 10 minút.
Šalotku nakrájame nadrobno a osmažíme na troške oleja.
Pridáme nakrájaný medvedí cesnak, soľ, korenie a krátko orestujeme.
Nakoniec zjemníme smotanou a zredukujeme na omáčku.
Omáčku podávame s cestovinami, posypanými parmezánom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia