Zabudol som hesloRegistrácia

Hlavné jedlá (367)

Zoraď podľa:

Jahňacie Osso Bucco
Jemné jahňacie mäsko s lahodnou omáčkou

Ideálne k sviatočne prestretému stolu

Tip: Takto pripravené mäso je skvelé k cestovinám alebo chlebíku.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


1 osoba

200 g jahňacieho mäsa
3 PL oleja
1 citrón
1 PL petržlenovej vňate
30 g hladkej múky
40 g masla
2 dcl mäsového vývaru
soľ
korenie

Pracovný postup

V tanieri alebo miske zmiešame hladkú múku s petržlenovou vňaťou.
Kuchynsky upravené mäso obalíme v múčnej zmesi.
Olej rozpálime na panvici a mäsko na ňom sprudka opečieme.
Pridáme citrónovú šťavu, vývar, soľ, čierne korenie a dusíme do mäkka.
Hotové mäso vyberieme, výpek zredukujeme na omäčku a zjemníme maslom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac hlavných jedál

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia