Zabudol som hesloRegistrácia

Cestoviny (47)

Zoraď podľa:

Dubákové ravioli s hľuzovkovým maslom
Poďte s nami do Talianska

Fantastické dubákové ravioli...Mňam

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


2 osoby

maslo
cibuľa
20 g žĺtka
30 g bielka
20 g olivového oleja
150 g dubákov
25 g masla
petržlenová vňať
hľuzovkový olej
25 g ricotty

Pracovný postup

Z múky, vajec a olivového oleja vymiešame cesto.
Odložíme bokom a necháme odstáť 30 minút.
Dubáky opláchneme, nakrájame a zarestujeme na cibuľke.
Dochutíme soľou, zmiešame s ricottou a rozmixujeme na plnku.
Takto pripravenou plnkou plníme ravioli a varíme 10 minút.
Hotové prelejeme hľuzovkovým olejom a môžeme dozdobiť petržlenovou vňatkou.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia