Zabudol som hesloRegistrácia

Hovädzie (42)

Zoraď podľa:

Pomaly pečená sviečkovica v hline
Tak TOTO jednoducho musíte vyskúšať!

Lahodnejšie mäsko ste nejedli :)

Tip: Ako prílohu odporúčame krémové zemiaky s parmezánom, ktoré nájdete taktiež v našom receptári ;)

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

800 g sviečkovice - stred
soľ mleté čierne korenie
1dcl oleja
2 PL dijónskej horčice
2 PL kečupu
hrnčiarska hlina nefarbená

Pracovný postup

Sviečkovicu prudko opečieme na tuku z každej strany.
Po opečení ju namarinujeme do horčice, kečupu, soli a korenia.
Zatočíme do mastného papiera a vzápätí do hliny a dáme piecť do rúry.
Pečieme pri 200°C asi 25 minút (záleží od hrúbky mäsa).
Po upečení vyberieme a servírujeme.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, foto: Marek Neumahr
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia