Zabudol som hesloRegistrácia

Sladké (169)

Zoraď podľa:

Jablkové pyré
Sladkastá chuť jabĺčok a škorice

Skvelý olovrant pre vašich školákov

Tip: Na jabĺčkové pyré môžete použiť škoricu v celku ako aj mletú. Ak chcete jej chuť zvýrazniť, odporúčame použiť mletú škoricu.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

0,5 kg jabĺk
1ks celá škorica/ 2 ČL mletej škorica
3 ks klinčekov
100 g kryštáľového cukru
0,7 l vriacej vody

Pracovný postup

Očistené a na plátky nakrájané jabĺčka vložíme do hrnca s vriacou vodou.
Pridáme kryštáľový cukor, škoricu, klinčeky a povaríme 3 – 5 minút.
Klinčeky a škoricu (ak je vcelku) povyberáme.
Zmes prelejeme do misy a rozmixujeme.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, foto: shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Viac sladkých receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia