Zabudol som hesloRegistrácia

Polievky (106)

Zoraď podľa:

Mäsovo-zemiakový guláš na taliansky spôsob
Pretože tento je jednoducho fantastický!

Už ste vyskúšali guláš na taliansky spôsob? Nie? Napravte to!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 - 6 osôb

hovädzí krk bez kosti
3 ks mrkvy
2 väčšie cibule
cesnak
zeler
rozmarín
tymian
bobkový list
paradajková omáčka
zeleninový vývar
5 ks zemiakov
feferónky
soľ
čierne korenie
2 dcl bieleho vína

Pracovný postup

Na drobno nakrájanú mrkvu, zeler, cibuľu a cesnak orestujeme na olivovom oleji a neskôr pridáme nakrájané mäso.
Následne pridáme biele víno, bujón, rozmarín, feferónky a bobkový list.
Spolu so zeleninovým vývarom pridáme nakrájané zemiaky a mrkvu a varíme spolu 2 hodiny na minimálnej teplote.
Po 1,5 hodine pridáme paradajkovú omáčku a dokončíme varenie, dochutíme štipkou soli a čierneho korenia.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac polievkových receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia