18/04/2018
Šéfkuchár Peter Bracho vysvetlil ako ju pripraviť, aby ste nemali pľuzgiere.
07/04/2017
Jarný recept z prvej pochutiny roku rastúcej vo voľnej prírode.
17/04/2018
Mirka Luberdová nezabudla na sladké, ktoré deti budú milovať.
09/01/2015
Domáce talianske cestoviny. Ako prišli k názvu? V minulosti chodili v nedeľu kňazi na obedy k rodinám a gazdinám to už liezlo na nervy. Urobili hrubšie a väčšie cestoviny dúfajúc, že sa nimi kňazi udusia.
Podávať ho môžete samostatne ako hlavný chod, ale aj ako prílohu napríklad k mäsu pripravenému na spôsob Osso bucco podľa Mária Žužiča
Tomu sa hovorí preniesť vône mora na tanier! ;)
Pri tomto recepte , nepotrebujete kečup ani paradajkovú šťavu. Carbonara to je vajíčko, prosciutto a smotana v lahodnej omáčke.
Čo dnes na večeru? Čo tak fantastické domáce ravioli? Mňam!
Tomu sa hovorí preniesť vône mora na tanier! ;)
Linguine
Cozze - mušle a Vongole - slávky (cca 24 kusov)
extra panenský olivový olej
cesnak
za hrsť koriandra
feferónky
1 ks limetka
zázvor
50 ml bieleho vína