12/02/2019
Pripravil ich šéfkuchár Peter Varga, ktorý pôsobí v Dubline.
15/02/2016
Tak touto dobrotou sa môžete rozmaznať skutočne kedykoľvek!
18/08/2016
Neveríte? Inšpirujte sa šéfkuchárom Vladom Morochovičom.
26/10/2016
Hlavnou surovinou je biela a červená čerstvá kapusta.
12/02/2019
Túto čokoládovú penu si obľúbite.
07/01/2015
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
Jedlo pripravil v Teleráne šéfkuchár Vladimír Morochovič.
Radi experimentujete? Zabudnite na vianočnú klasiku a skúste kapra trošku inak
Doprajte si zmenu a vyskúšajte túto ázijskú dobrotu!
Vedeli ste, že krevety majú afrodiziakálne účinky? ;)
Losos sa považuje za jednu z najtučnejších rýb, ale pokiaľ ju nebudete vysmážať určite vám neuškodí. Najlepšie chutí pripravený jednoducho, na masle s bylinkami a citrónom. Môžete si ho pripraviť aj na Vianoce napríklad so zelerovým šalátom. Získate chutné a ľahké štedrovečerné ...
Polievka, ktorá prináša vôňu leta aj v zime.
500 g rýb (mix)
500 g plodov mora ( mušle mix, krevety)
20 g červenej karí pasty
250 g drvených paradajok z konzervy
100 g stonkového zeleru
100 g feniklu
400 ml rybieho vývaru
100 ml bieleho vína
3 strúčiky cesnaku
1 ks čili
50 ml olivového oleja
2 šalotky
20 g zázvoru
3 dcl kokosového mlieka
lístky čerstvého koriandra
petržlenová vňať
1 biela cibuľa
100 g menších paradajok