24/03/2017
Nenáročná polievka, ktorú si môžete robiť iba na jar.
03/03/2015
Lahodné hovädzie mäsko s fantastickou zeleninkou. Mňam.
28/05/2016
Sú to rady starých mám, ale aj ako udržať potraviny čerstvé.
17/04/2016
Šéfkuchár Jozef Riska prezradil ich tajomstvo.
09/05/2017
Jednoduchý recept na energetické tyčinky, ktorými dokáže hravo nahradiť kupované bežne v obchode.
23/05/2016
Podľa odborníka nie je zdraviu škodlivý, hoci si to mnohí myslia.
23/01/2015
V Teleráne sme varili rýchlo a lacno s Gizkou Oňovou :)
10/01/2015
09/01/2015
Jedlo pripravil v Teleráne šéfkuchár Vladimír Morochovič.
Radi experimentujete? Zabudnite na vianočnú klasiku a skúste kapra trošku inak
Doprajte si zmenu a vyskúšajte túto ázijskú dobrotu!
Vedeli ste, že krevety majú afrodiziakálne účinky? ;)
Losos sa považuje za jednu z najtučnejších rýb, ale pokiaľ ju nebudete vysmážať určite vám neuškodí. Najlepšie chutí pripravený jednoducho, na masle s bylinkami a citrónom. Môžete si ho pripraviť aj na Vianoce napríklad so zelerovým šalátom. Získate chutné a ľahké štedrovečerné ...
Jednoduchá ale netradičná príprava tejto výbornej ryby plnej nenasýtených mastných kyselín.
Tip: Lososa alobalom nezakryjeme príliš tesno aby mohla para rovnomerne cirkulovať okolo ryby. Ak chceme mať recept exotickejší, môžeme pridať aj celú škoricu či citrónovú trávu.
Losos
Citrón - 1 kus
Grepfruit - 1 kus
Pomaranč - 1 kus
Limetka - 1 kus
Kôpor - 1 menší zväzok
Petržlenová vňať - 1 menší zväzok
Čierne, čerstvo-mleté korenie
Badyán celý - 2 kusy
Koriandrové semienka - malá hrsť
Biele víno - 100/200 ml
Alobal
Soľ