10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
14/01/2015
Ak máte podobné, radi ich uverejníme na našej stránke. Stačí nám napísať na adresu varenypeceny@markiza.sk a tie najlepšie odmeníme.
07/01/2015
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
Fantastický dezert, ktorý si môžete veľmi jednoducho pripraviť aj u vás doma. Pridal pán Ladislav
Tip: Vanilkový struk určite nevyhadzujeme, ale vložíme ho do nádoby s cukrom a vytvoríme si tým fantastický domáci vanilkový cukor. Hoblinky z čokolády sa nám budú robiť ľahšie, ak čokoládu predtým dáme na pár hodín do chladničky. Panna Cottu môžete ochutiť čímkoľvek.....napr. škoricou, kávou, kakaom, čokoládou alebo limetkovou kôrou.
Panna Cotta:
250 ml sladkej 33% smotany
50 ml plnotučné alebo polotučného mlieka
50 g kryštálový cukor
5 plátkov plátkovej želatíny
30 cl rumu
1 ks vanilkový struk
maslo na vymastenie formičiek
Pomarančová omáčka:
15 g cukru
150 ml pomarančový džús
čokoláda na ozdobu