Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (68)

Zoraď podľa:

Filety zo pstruha - Recept od Vás pre Vás/súťaž
Vyskúšajte recept čitateľa Ladislava

Skvele chutia s brokolicou a cherry paradajkami pridal čitateľ Ladislav

Tip: Rybu odporúčam opekať na miernom až strednom plameni tak, že na panvicu najprv položíme plátok hnedého papiera na pečenie. Ryba sa nám potom neprilepí. K rybe môžeme pridať aj rôzne bylinky. Odporúčam tymián, bazalku alebo kôpor.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


2 osoby

2 pstruhy alebo 4 filety zo pstruha
1 brokolica
20 ks cherry paradajok
olivový olej
citrón
maslo
čierne, čerstvo-mleté korenie
soľ

Pracovný postup

Do hrnca si dáme zovrieť vodu, ktorú mierne osolíme. Brokolicu si rozdelíme na ružičky a dáme ju variť na 5 minút do vody, aby nám nestratila farbu.
Nakrájame si cherry paradajky a pripravíme si dressing z 3 PL olivového oleja, 1 PL citrónovej šťavy, soli a korenia.
Brokolicu scedíme, a kým je ešte teplá ju zmiešame so cherry paradajkami a pridáme dressing. Všetko dobre premiešame.
Filety zo pstruha osolíme a okoreníme. Na troške olivového oleja filety opečieme. Nakoniec pridáme kúsok masla, ktorým filety pokvapkáme. Môžeme pridať aj trošku citrónovej šťavy.
Zdroj: čitateľ Ladislav Floreán
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia