Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (52)

Zoraď podľa:

Zeleninová šošovica s grilovaným syrom a bravčovou panenkou
Túto kombináciu chutí si zamilujete

Šošovica s mäsom? Určite áno!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


2 osoby

100 g šošovice
50 g brokolice
50 g zelených lúskov
50 g syra na grilovanie
50 g bravčovej panenky
50 g masla
bylinky
soľ
korenie

Pracovný postup

Šošovicu krátko povaríme, precedíme a krátko orestujeme na masle. Pridáme brokolicu, fazuľové lúsky a všetko spolu krátko "prehiádžeme" na panvici.
Kuchynsky upravené mäso posolíme, okoreníme a sprudka opečieme na panvici zo všetkých strán.
Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme na 185°C cca 7 – 9 minút. (dĺžka pečenia závisí od hrúbky mäsa).
Hotové mäso nakrájame na plátky a servírujeme so šošovicou a čerstvými bylinkami.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia