Zabudol som hesloRegistrácia

Vegetariánske (230)

Zoraď podľa:

Kašovité tajomstvo Mareka Majeského
Že ste ešte neskúsili polentu? Tak šup do toho!

Rýchle, ľahké a neuveriteľne dobré!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

400 g instantnej polenty
40 g masla
400 g šampiňónov
4 dcl balzamicového octu
rucola
parmezán

Pracovný postup

Polentu uvaríme v osolenej vode.
Primiešame maslo a vylejeme na plech.
Posypeme hrsťou nastrúhaného parmezánu, posolíme, okoreníme a pečieme cca 30 minút pri teplote 240 stupňov,
Podávame s hoblinkami parmezánu, rucolou a dusenými šampiňónmi v balzamicu
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, foto: shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Viac vegetariánskych receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia