Zabudol som hesloRegistrácia

Chuťovky (155)

Zoraď podľa:

Baklažánový tatarák
Tatarák nemusí byť len mäsový!

Čakáte hostí? Týmto ich očaríte!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 - 6 osôb

1 stredne veľký baklažán
2 až 3 cibule
3 strúčiky cesnaku
provensálske korenie
bazalka
soľ
olivový olej (najlepšie extra panenský)

Pracovný postup

Na olivovom oleji osmažíme nadrobno nakrájaný cesnak a cibuľu.
Do zmesi pridáme na kocky pokrájaný, očistený baklažán, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme.
Keď je baklažán mäkký odstavíme a necháme vychladnúť.
Rozmixujeme, môžeme zahustiť strúhankou a dochutiť bylinkami. Podávame s hriankami a čerstvou zeleninou.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, foto: shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Viac chuťoviek

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia