Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (66)

Zoraď podľa:

Zapekaný filetovaný pstruh
Vyskúšajte pstruha trošku inak

Ľahký a zdravý obedík ;)

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

4 ks pstruhov
400 g huby /podľa sezóny/
600 g zemiakov
100 g masla
400 ml mlieka
120 g syra na zapekanie
biela kapusta
mrkva,
ocot
cukor
soľ
citrón
biele víno
olej

Pracovný postup

Huby najemno nakrájame a podusíme na masle s prídavkom oleja, jemne podliate bielym vínom.
Zemiaky uvaríme do mäkka a rozmixujeme s mliekom, maslom a soľou na pyré.
Vykostené a očistené pstruhy opečieme na masle, potrieme tenkou vrstvou zemiakového pyré, vrstvou podusených húb, opäť vrstvou pyré, posypeme strúhaným syrom a zapečieme dozlatista.
Podávame s mrkvovo kapustovým šalátom.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, foto: shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia