Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (74)

Zoraď podľa:

Foie Gras na špenátových listoch
Jednoducho dokonalé predjedlo!

Je jednoducho skvelá!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


6 - 8 osôb

800 g husacej pečene
500 g domácej husacej masti
300 g špenátových listov
150 g sušených sliviek
hrsť nesolených mandlí
olivový olej
balzamikový ocot

Pracovný postup

Domácu husaciu (kačaciu) masť roztopíme v hrnci, ponoríme do nej pečienku a 40 minút pomaličky pečieme. Stále kontrolujeme.
Na panvici zohrejeme olivový olej, pridáme sušené slivky a po 10 minútach špenátové listy.
Osolíme a dusíme cca 10 minút. Na záver dosypeme mandle a podávame spolu s pečienkou.
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia