Zabudol som hesloRegistrácia

Raňajky (154)

Zoraď podľa:

Tuniaková nátierka
plná vitamínov a omega 3 mastných kyselín, ktoré slúžia ako prevencia pred rôznymi chorobami.

Určite ste počuli, že ryby sú zdravé a mali by sme ich jesť aspoň raz do týždňa. Nie všetkým však chutia. Možno práve táto nátierka vás presvedčí, že je čas zaradiť ich do jedálnička.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


6 - 8 osôb

1 konzervu tuniaka vo vlastnej šťave alebo v oleji
3 natvrdo uvarené vajcia
1 stredne veľká cibuľa
250 g masla
1 PL plnotučnej horčice
korenie
soľ
citrónová šťava

Pracovný postup

Cibuľu nasekáme nadrobno, rovnako ako natvrdo uvarené vajcia.
V miske vymiešame do hladka maslo a primiešame horčicu.
Do hmoty nasypeme cibuľu, vajíčka a dobre rozmiešame. Pridáme konzervu odkvapkaného tuniaka a znova zamiešame, prípradne použijeme elektrický mixér
Na záver osolíme a okoreníme podľa chuti, prípadne môžeme pokvapkať šťavou z citróna.
Výborne chutí na hriankách z tmavého chleba.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, foto: shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Viac raňajkových receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia