Zabudol som hesloRegistrácia

Divina (8)

Zoraď podľa:

Chrbát z divokého zajaca v slanine s tromi druhmi pyré
Mňam!

Máte zajačie úmysly? :)

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

400 g zajačieho chrbta
4 plátky slaniny nakrájanej na tenko
100 g paštrnáku
100 g tekvice
100 g mrkvy
100 g mladej hlivy
150 g masla
soľ podľa potreby
čierne mleté korenie
čerstvé bylinky (tymián, majorán, petržlen vňať)

Pracovný postup

Chrbát z divokého zajaca nakrájame na medailóniky a obalíme do slaniny.
Na rozpálenú panvicu dáme roztopiť maslo a medailóniky na ňom sprudka opečieme do zlatista.
Mäso preložíme a na vzniknutom výpeku do zlatista zarestujeme hlivu a pridáme nasekané bylinky (tymian, majorán, petržlenovú vňať).
V troch hrnčekoch uvaríme z troškou soli do mäkka na kocky nakrájaný paštrnák, tekvicu a mrkvu.
Po uvarení zeleninu scedíme, do každého pridáme za oriešok masla a rozmixujeme na pyré.
Mäsko podávame s tromi druhmi pyré a omáčkou.
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia