12/02/2019
Pripravil ich šéfkuchár Peter Varga, ktorý pôsobí v Dubline.
10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
07/01/2015
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
Jemné mäso, intenzívna chuť a vôňa nikoho nenechajú chladným.
400 g zajačieho chrbta
4 plátky slaniny nakrájanej na tenko
100 g paštrnáku
100 g tekvice
100 g mrkvy
100 g mladej hlivy
150 g masla
soľ podľa potreby
čierne mleté korenie
čerstvé bylinky (tymián, majorán, petržlen vňať)