Zabudol som hesloRegistrácia

Cestoviny (47)

Zoraď podľa:

Spaghetti Carbonara
Ešte ste ich neskúšali? Odporúčame

Pri tomto recepte , nepotrebujete kečup ani paradajkovú šťavu. Carbonara to je vajíčko, prosciutto a smotana v lahodnej omáčke.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


1 - 2 osoby

150 g Spaghetti
50 g panchetty
50 g údeného karé alebo prosciutta
1 žĺtok
50 g smotany
1 väčšia cibuľa
20 g parmezánu
cesnak
5 ml olivového oleja

Pracovný postup

Na rozpálenom oleji orestujeme cibuľku s cesnakom do zlatista.
Pridáme na kocky nakrájanú panchettu a údené karé a krátko orestujeme.
Podlejeme smotanou, posolíme a okorenime podľa chuti a odstavíme z ohňa.
Necháme minútku odpočinúť a zahustíme žĺtkom. Omáčku už nedávame na oheň, lebo by sa nám zrazila.
Pridáme nastrúhaný parmezán a cestovinu dobre premiešame.
Zdroj: varenypečeny.sk foto shutterstock
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia