24/03/2017
Nenáročná polievka, ktorú si môžete robiť iba na jar.
03/03/2015
Lahodné hovädzie mäsko s fantastickou zeleninkou. Mňam.
28/05/2016
Sú to rady starých mám, ale aj ako udržať potraviny čerstvé.
17/04/2016
Šéfkuchár Jozef Riska prezradil ich tajomstvo.
23/05/2016
Podľa odborníka nie je zdraviu škodlivý, hoci si to mnohí myslia.
10/01/2015
09/01/2015
17/04/2018
Mirka Luberdová nezabudla na sladké, ktoré deti budú milovať.
Náročnejšie na prípravu, ale chuť bude stáť za to.
Tradičný recept s tradičnou prílohou a vôbec vám nebude v ňom chýbať mäso.
Táto polievka sa hodí hlavne na chladnejšie ročné obdobia a je mimoriadne sýta.
Ďalší recept z projektu TV Markíza Hýbsa v kuchyni s rozumom!
Voňavé paradajky, bazalka, kozí syr a pancetta - čo viac si priať?
Z varešky šéfkuchára Martina Petríka.
Vyskúšajte paradajkovú kapustu s bravčovými kockami podľa Gizky Oňovej
Inšpirujte sa a vyskúšajte skvelý zeleninový tatarák z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma! ;)
Na prípravu neuveriteľne jednoduchá a rýchla, no vo výsledku efektná polievka s prekvapivou chuťou.
Máte doma cuketu a premýšľate,čo s ňou? Urobte si placky!
Nepatríte k mäsožravcom? Vyskúšajte túto skvelú zeleninovú dobrotu!
200 g cukety
1 žltá paprika
1 červená paprika
200 g sladkých zemiakov
200 g cherry paradajok
50 g olív
150 g reďkovky bielej + červenej
1-2 strúčiky cesnaku
olivový olej (extra panenský)
200 g drvených paradajok ( z konzervy)
soľ
čerstvo namleté korenie
2 šalotky
čerstvý tymian
bazalka
petržlenová vňať
150 g nastrúhaného syra na zapečenie