10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
07/01/2015
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
Jemné mäso, intenzívna chuť a vôňa nikoho nenechajú chladným.
600 g chrbáta z diviaka
50 g ihličia
30 g divokého korenia: bobkový list
: celé čierne korenie
: celé nové korenie
: jalovec (borievky)
50 g repkového medu
10 ks rožkov
3 dcl mlieka
50 g cibule
4 ks vajec
10 g čerstvo nasekanej petržlenovej vňate
soľ
korenie
olej
nastrúhaný muškátový oriešok