Zabudol som hesloRegistrácia

Pred výplatou (71)

Zoraď podľa:

Spišská kocka
Varíme rýchlo, lacno a chutne s Gizkou Oňovou

Tip: Dobrá rada: Namiesto rezancov môžeme použiť aj lasagne.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


6 osôb

500 g sušených širokých rezancov
400 g zemiakov
200 g bryndze
250 g kyslej smotany
120 g údenej slaniny
2 PL čerstvého alebo sušeného kôpru
2 vajcia

Pracovný postup

Slaninu nakrájame na malé kocky a vytopíme.
Rezance uvaríme a zmiešame so získaným tukom.
Uvarené a precedené zemiaky roztlačíme spolu s bryndzou, kôprom a polovicou smotany.
Do vymasteného pekáča dáme polovicu rezancov, vrstvu zemiakov s bryndzou a prikryjeme zvyšnými rezancami.
Vrch potrieme zbytkom smotany, v ktorej rozšľaháme 2 vajcia a dáme do predhriatej rúry zapiecť na 30 min. Podávame s kockami opraženej slaniny.
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia