Zabudol som hesloRegistrácia

Ovocné (90)

Zoraď podľa:

Jahodové tiramisu
Voňavé jahodové osvieženie

Čo tak popoludní trošku zhrešiť?

Tip: Ak to vydržíte, nechajte tiramisu odležať zopár hodín v chladničke. Chute sa krásne prepoja. Ak však nevydržíte, pochutíte si určite fantasticky :)

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


8 - 12 osôb

Na tiramisu:

800 g jahôd
500 g mascarpone
200 g bielej čokolády
120 ml šľahačky
2 ks vanilínového cukru
balíček podlhovastých piškót

Na ozdobu:

čerstvé lístky medovky
jahody

Pracovný postup

Jahody rozmixujeme na kašu.
Vyšľaháme šľahačku a vymiešame ju s mascarpone.
Bielu čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli, necháme chvíľu vychladnúť a vmiešame do šľahačkovej masy.
Na dno formy poukladáme piškóty, navrstvíme jahodovú zmes a potom mascarponový krém s čokoládou. Postup opakujeme.
Na záver dezert posypeme kakaom, dozdobíme jahodami a čerstvými lístkami medovky.
Zdroj: redakcia varenypečeny.sk, foto: shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia