Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (74)

Zoraď podľa:

Kačací konfit s remuládou z červenej kapusty
TOTO zvládnete ľavou zadnou!

Tip: Konfitovanie je fantastický spôsob úpravy mäsa, ale aj zeleniny. Takto pripravené mäso ostáva vo vnútri krásne šťavnaté. Tak sa neľakajte doby prípravy a s chuťou do toho!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


6 osôb

800 g kačacích pŕs
soľ, korenie
0,5 l oleja / kačací tuk
0,5 kg červená kapusta
2 dcl červené víno
1cl balsamico sirup
50 g masla

Pracovný postup

Kačacie prsia osolíme, okoreníme a zalejeme olejom/tukom.
Dáme konfitovať na 85°C na cca 4-5 hod.
Medzitým kapustu orestujeme na masle, zalejeme červeným vínom a varíme 20 minút.
Pridáme balsamico sirup. Šťavu precedíme a ešte zvaríme. Kačicu po úprave zapečieme. Servírujeme s remuládou.
Šťavu z kapusty precedíme a ešte zvaríme.
Ešte horúcu konfitovanú kačku preložíme na plech a dáme zapiecť do rúry vyhriatej na 200 °C na 15-20 minút.
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia