Zabudol som hesloRegistrácia

Dezerty (215)

Zoraď podľa:

Varená hruška s makovým krémom
Hrušky a mak? Neuveriteľne lahodná kombinácia!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

Na hrušky:

0,5 kg hrušiek
1 chilli paprička
1 vanilkový lusk
20 g zázvoru
2 PL medu
30 g masla

Na krém:

2 dcl smotany
4 žĺtka
60 g cukru
50 g mletého maku

Pracovný postup

Hrušky umyjeme, ošúpeme a spolu s ostatnými ingredienciami dáme do sous-vide vreciek a varíme na 53°C cca 15 minút.
Smotanu varom privedieme na teplotu 80°C.
Za stáleho miešania pridávame žĺtka, cukor a miešame kým nám nezvnikne hladký krém.
Do hotového krému pridáme mak a ešte raz dobre premiešame.
FacebookTwitterPinterest

Viac dezertov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia