Zabudol som hesloRegistrácia

Pred výplatou (71)

Zoraď podľa:

Babičkina hrachová kaša s orestovanou cibuľkou
Chutné, lacné a výborné!

Budete sa oblizovať až za ušami

Tip: Hrachová kaša je skvelá s opečeným párkom, klobáskou a chlebíkom

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

500 g suchého hrachu
soľ
čierne korenie
štipka majoránu
1 väčšia cibuľa
0,05 l oleja
maslo

Pracovný postup

Hrach poriadne prepláchneme, zalejeme vodou a necháme aspoň pár hodín, ideálne cez noc postáť.
Osolíme, pridáme čierne korenie a za občasného miešania varíme tej istej vode úplne do mäkka (trvá to cca hodinku a pol, samozrejme záleží od hrachu).
Cibuľku nakrájame na drobno a do zlatista osmažíme na oleji.
Vmiešame do uvareného hrachu a rozmixujeme na hladkú kašu.
Na záver už len dochutíme majoránom.
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia