10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
14/01/2015
Ak máte podobné, radi ich uverejníme na našej stránke. Stačí nám napísať na adresu varenypeceny@markiza.sk a tie najlepšie odmeníme.
07/01/2015
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
Chutný a rýchly recept od Jany Šimkovičovej, ktorý pripravila v Teleráne.
Tradičná francúzska polievka so zemiakov, póru, kuracieho vývaru a smotany.
Zeler, krevety a granátové jablko - to je kombinácia, ktorá vás dostane!
Z varešky šéfkuchára Martina Petríka.
Dobite deťom energiu výdatnou polievkou od dievčat Molnárových ;)
Ľahká jarná polievka plná vitamínov od šéfkuchára Jána Dudu!
Na prípravu neuveriteľne jednoduchá a rýchla, no vo výsledku efektná polievka s prekvapivou chuťou.
Neviete, čo dnes na obed? Vyskúšajte túto rýchlu a chutnú polievku ;)
Polievka, ktorá zahreje a je ako stvorená na rýchle zimné večere .
1 kg bielej hlávkovej kapusty
300 g zemiakov
10 g cesnaku
3 bobkové listy
10 bobuliek nového korenia
10 bobuliek čierneho korenia
1 čajovú lyžičku drvenej rasce
1/2 čajovej lyžičky mletého čierneho korenia
1,5 čajovej lyžičky majoránky
1,5 polievkovej lyžice bravčového sadla
1 nožičku domácej klobásy
1 kocku zeleninového bujónu
1,5 polievkovej lyžice hladkej múky
2 dl smotany na varenie