Zabudol som hesloRegistrácia

Hovädzie (42)

Zoraď podľa:

Poľský mäsový závin
Dobrota z poľskej kuchyne

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

4 plátky hovädzej roštenky
2 stredne veľké cibule
4 plátky slaniny
2 strúčiky cesnaku
2 uhorky v slanom náleve
4 PL horčice
soľ a korenie
1 šálka sušených húb
1 rožok
1 ČL majoránky
2 bokové listy
2 ks nového korenia
2 PL hladkej múky
2 PL bravčovej masti

Pracovný postup

Namočené huby scedíme cez sitko, (vodu odložíme bokom) a nakrájame nadrobno.
Cibuľu nakrájame na kolieska, slaninu, rožok a kyslé uhorky nadrobno a všetko spolu zmiešame s hubami.
Pridáme lisovaný cesnak, majoránku a ešte raz premiešame.
Plátky mäsa osolíme, okoreníme, naklepeme na tenko a natrieme horčicou.
Mäso naplníme pripravenou plnkou a zavinieme. Obalíme v hladkej múke a opečieme do zlatista.
Podlejeme vodou zo sušených húb, pridáme bobkový list a nové korenie a dusíme do mäkka.
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia