Zabudol som hesloRegistrácia

Chuťovky (155)

Zoraď podľa:

Pečená červená repa
Zdravé a chutné predjedlo

Tip: Z upečenej repy môžeme pripraviť šalát, kompót či pyré, no rovnako skvelá je aj ako chuťovka

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

1 väčšia červená repa – cvikla
olivový olej
morská soľ
tymián
maslo

Pracovný postup

Cviklu umyjeme, osušíme, položíme na alobal, pridáme olivový olej a osolíme morskou soľou.
Môžeme pridať aj vetvičku čerstvého tymianu, kúsok masla a dôkladne zabalíme do alobalu.
Pečieme v predhriatej rúre na 200 °C asi 1 hodinu. Po upečení musí byt cvikla mäkká.
Mäkkú cviklu olúpeme malým nožom a servírujeme.
FacebookTwitterPinterest

Viac chuťoviek

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia