Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (51)

Zoraď podľa:

Pečené bravčové karé s kosťou, šťuchané zemiaky s kyslou kapustou
Chrumkavé mäso a lahodné zemiačky

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


6 osôb

1 kg bravčového karé s kosťou (rezne)
olej
soľ
korenie
700 g zemiakov
80 g slaniny
50 g masla
50 ml smotany
100 g kyslá kapusta
cibuľa

Pracovný postup

Zemiaky v šupke uvaríme do mäkka.
Kuchynsky upravené mäso sprudka opečieme na oleji z oboch strán aby sa pekne zatiahlo. Rúru predhrejeme na 200°C a takto pripravené mäso v nej chvíľu dopečieme (cca 7 - 10 minút).
Na panvici jemne opečieme slaninku, pridáme varené zemiaky, maslo, smotanu, a cibuľku a všetko dobre premiešame.
Nakoniec pridáme kyslú kapustu, osolíme, okoreníme a ešte chvíľku povaríme.
Podávame k pečenému mäsku.
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia