Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (72)

Zoraď podľa:

Nórsky rybací šalát
od Alberta Hauptmana

Delikátna severská pochúťka s dressingom z bieleho jogurtu.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


2-4

Bonduele hrášok
Mrkvička bonduele
2 ks jarná cibuľka
150 g rybie filety
2 lyžice olivového oleja
Citrón
100 g varený zemiak
200 g jogurt
Dijonska horčica
Soľ, čierne korenie

Pracovný postup

Umyté zemiaky uvaríme v šupke.
Rybie filety osolíme, okoreníme a marinujeme v citrónovej šťave s horčicou a cibuľkou. Vložíme do vakuovacej fólie a uzavrieme .
Vložíme do vody teplej 70°C a varíme pri tejto teplote cca 10-20 minút. Vychladíme a nakrájame na slížiky .
Pripravíme dresing s jogurtu, dijonskej horčice a byliniek.
Primiešame hrášok, mrkvičku, ošúpané nadrobno nakrájané zemiaky a rybie slížiky .
Všetky suroviny premiešame a necháme zachladiť.
Zdroj: Albert Hauptman ,Manager food servis CZ,SK
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia