Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (74)

Zoraď podľa:

Indická kari fazuľa s ryžou a kuracím mäsom
vydatná rýchlovka od Alberta Hauptmana

Tip: Skratky v recepte - HR - hrnček, ČL - čajová lyžička, PL - polievková lyžička . Je dobré ak sa na váženie pri vážení používajú tie isté pomôcky.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


1

100 g fazuľe v kari omáčke
100g ryže
½ cibuľe
150 g kuracieho mäsa
50 g jarnej cibuľky alebo póru
50 g mrkvy
100 g sójových klíčkov
sójová omáčka
soľ
olivový olej

Pracovný postup

Na oleji opečieme cibuľu a pridáme 1 Hr ryže . Opečieme a podlejeme 1 a ½ HR vody . Premiešame a prikryté dusíme pokiaľ sa voda neodparí .
Mäso nakrájame na drobné kúsky, dochutíme a na prudko opečieme na olivovom oleji, podlejeme sójovou omáčkou a dusíme cca 3 minuty.
Nakrájanú zeleninu opečieme na panvici na záver pridáme sójové klíčky .
K uvarenej ryži primiešame fazuľu v kari omáčke a servírujeme s mäsom a zeleninou.
Zdroj: Albert Hauptman ,Manager food servis CZ,SK
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia