18/04/2018
Šéfkuchár Peter Bracho vysvetlil ako ju pripraviť, aby ste nemali pľuzgiere.
07/04/2017
Jarný recept z prvej pochutiny roku rastúcej vo voľnej prírode.
17/04/2018
Mirka Luberdová nezabudla na sladké, ktoré deti budú milovať.
09/01/2015
Venujem sa bezlepkovému pečeniu, keďže som sama celiatik, pečiem si pravidelne maškrty a nedávno som si založila blog na fb: celiakia s úsmevom. A tento koláčik vznikol tak spontánne, mala som chuť na niečo svieže ,ovocné a hlavne tvarohové tak vznikla z toho bodkovaná mňamka:)
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
Plná jablkovej chuti, ktorú si zamilujú aj deti.
8 rožkov
1 l mlieka
12 vajec (6 na žemľovku a 6 na sneh a šodó)
cukor
škorica
vanilka
250 ml smotany
citrón
6 jabĺk
125 g masla
500 g tvarohu